یکشنبه ۰۹ اردیبهشت ۰۳

بهترين سايت آموزش آنلاين آشپزي

۵۵ بازديد

مجموعه 1touchfood به عنوان جذابترين مركز آموزش آنلاين آشپزي ايراني و ملل با ايجاد ساختاري مناسب و بستري همه جانبه جهت كارآفريني مردان و زنان ايران زمين از سال 98 شروع بكار كرده است. اين مجموعه با رويكردي كاربردي اقدام به اجراي دوره هاي آشپزي، آموزش رايگان آشپزي براي تمامي هموطنان نموده است.

مركز آموزش آنلاين آشپزي وان تاچ فود با شعار " بگذار روياي تو تبديل به تخصصت شود " با ايجاد زيرساخت دانش بنيان به همراه تيم جوان و زبده در تلاش بوده است تا به افزايش سطح آشپزي و تغذيه در سراسر كشورمان كمك نموده و فرصتي را براي كسب و كار آنلاين بومي در ايران زمين فراهم نمايد.

اين مجموعه با گردآوري و نگارش آموزش هاي بينظير و بي بديل بصورت رايگان، توانسته منبعي مورد اطمينان در ميان هموطنان بدست آورد. در مركز آموزش آنلاين آشپزي شما مي توانيد از هنر خود كسب درآمد نامحدود داشته و با اينكار به اقتصاد خود و خانواده خود كمك نماييد.

آموزش آنلاين آشپزي در هر زمان و هر مكان

آموزشگاه آنلاين آشپزي با بستر مناسبي كه در اين سال ها ايجاد نموده است، فضايي را براي كسب درآمد و يادگيري مناسب و صحيح ايجاد كرده تا مردان و زنان با استعداد و مشتاق در امر يادگيري آشپزي، اين فرصت را داشته باشند تا آموزش آنلاين آشپزي را به گونه اي حرفه اي و كاربردي بياموزند.

كليه مطالب داخل سايت وان تاچ فود به گونه اي گردآوري و تهيه گشته تا كاربران اين سايت با شركت در دوره هاي آشپزي بصورت آنلاين و آن دسته از افرادي كه از مطالب بخش آموزش رايگان آشپزي بازديد مي نمايند، تغيير را در سطح آشپزي خود احساس مي نمايند.

تيم وان تاچ فود با سخت كوشي شبانه روزي در تلاش است تا بتواند آموزش هاي جذاب و منحصر به فرد به هموطنان عزيز در سراسر ايران زمين ارائه دهد. آموزش هاي اين مجموعه تا به امروز توانسته رضايت بالايي را در ميان مردم شريف ايران بدست آورده و اين به نوبه خود از افتخارات اين مجموعه محسوب مي شود.

دوره هاي آشپزي آنلاين

مركز آموزش آنلاين آشپزي با تهيه دوره هاي آشپزي بصورت آفلاين توانسته تا به امروز پاسخگوي تمامي نياز هاي كاربران در هر جاي ايران عزيز باشد. در ادامه اين بخش برخي از دوره هاي آنلاين آشپزي در اين مجموعه را براي شما بيان مي نماييم. لازم به ذكر است كه كليه دوره هاي آموزشگاه آنلاين آشپزي به سبكي متفاوت و منحصر به فرد تهيه شده است.

مطالب مرتبط

طرز تهيه انواع ماكاروني و پاستا

طرز تهيه انواع دلمه و كوفته

نکات مهم آشپزی

  •  برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
  • بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.
  • برای جلوگیری از پاشیدن کیک همراه با میوه خشک و یا کشمش، آن ها را کمی در آرد آغشته کنید و سپس به مایه کیک اضافه کنید. آموزش آشپزی
  • افزودن نمک به گوشت خام قبل از پخت، طعم آن را از بین می برد در حالی که افزودن کمی نمک به ماهی قبل از پخت به طعم آن می افزاید.
  • هنگام تفت دادن سبزی یا گوشت، در پایان کار مقدار کمی شکر، عسل یا آب میوه را اضافه کنید تا لعاب داده و طعم آن بهتر شود.
  • ادویه جوز هندی را در آخر به غذا اضافه کنید زیرا حرارت، طعم آن را از بین می برد.
  • هنگامی که کاهو را برش می زنید، استفاده از چاقو باعث تغییر رنگ گوشه های برش خورده کاهو می شود بنابراین کاهو را با دست تکه کنید.
  • قبل از کباب کردن غذا، سیخ کباب و دستگاه کباب پز را چرب کنید.
  • استفاده از قاشق شیاردار هنگام ریختن مایه کیک در قالب مانع ایجاد حباب می شود.
  • افزودن یک قاشق مرباخوری سرکه به روغن هنگام سرخ کردن دونات مانع جذب روغن می شود.
  • برای تازه شدن سبزی آن را در آب سرد حاوی کمی آب لیمو بخوابانید.
  • ۶ دانه سیر له شده و کمی جعفری را به ۱۱۵ گرم کره اضافه کنید و به شکل تنه درخت درآورید . کره را در پلاستیک بپیچید و در فریزر قرار دهید. از این کره می توان در گوشت، سبزی و یا برای روی نان استفاده کرد.
    هنگام استفاده از کره در پخت، کمی روغن به آن اضافه کنید تا کره نسوزد.
  • برای آب پز کردن تخم مرغ، آن ها را در آب جوش قرار دهید و سپس حرارت را کم کنید. این روش مانع ترک خوردگی پوسته تخم مرغ خواهد شد.
  • اگر قصد دارید ماهی را بیش از یک روز فریز کنید، آن را کاملا با نمک و زردچوبه آغشته و بعد فریز کنید.
  • برای جلوگیری از حمله حشرات، به ظرف حبوبات چند دانه میخک اضافه کنید.
  • برای افزودن ماندگاری قهوه، آن را در یک ظرف دردار و سپس در یخچال قرار دهید.25 مزیت جالب نوشیدن قهوه در ابتدای صبح
  • سفیده تخم مرغ یخ زده بهتر کف می کند.
  • برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.

نکات مهم آشپزی

  •  برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
  • بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین می برد و به آن طعم تازگی می دهد.
  • برای جلوگیری از پاشیدن کیک همراه با میوه خشک و یا کشمش، آن ها را کمی در آرد آغشته کنید و سپس به مایه کیک اضافه کنید. آموزش آشپزی
  • افزودن نمک به گوشت خام قبل از پخت، طعم آن را از بین می برد در حالی که افزودن کمی نمک به ماهی قبل از پخت به طعم آن می افزاید.
  • برای جلوگیری از حمله حشرات، به ظرف حبوبات چند دانه میخک اضافه کنید.
  • برای افزودن ماندگاری قهوه، آن را در یک ظرف دردار و سپس در یخچال قرار دهید.25 مزیت جالب نوشیدن قهوه در ابتدای صبح
  • سفیده تخم مرغ یخ زده بهتر کف می کند.
  • برای حفظ سفیدی برنج ، هنگام پخت چند قطره آب لیمو به آب برنج اضافه کنید.
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.